Home >

Rangeerder eigen terrein

Locatie

Eindhoven

Publicatiedatum

14-11-2023

Publicatie eindigt

13-11-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Voor een stronglogistiek dienstverlener in Eindhoven/strong zijn wij op zoek naar een fulltime Rangeerder van trailers op eigen terrein.

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Functie omschrijving

Voor een logistiek dienstverlener in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime Rangeerder van trailers op eigen terrein.

Als Rangeerder heb je minimaal je rijbewijs B en liefst al enige ervaring met het verplaatsen/manoeuvreren van trailers. Een C/CE-rijbewijs heb je voor deze functie dus niet nodig!



strongFunctieomschrijving:/strong

Als Rangeerder houd je je onder meer bezig met het verplaatsen van trailers in je rangeertruck, maar ook bakwagens die verplaatst moeten worden. Dit werk voer je uit over het gehele gesloten bedrijventerrein.

Bij de rangeerwerkzaamheden maak je gebruik van speciale (vracht)wagens die bedoeld zijn om opleggers, wissellaadbakken en aanhangers te verplaatsen. Dit proces moet snel en efficiënt gebeuren.

Ook zorg je voor het op tijd aan- en afrijden aan verschillende laad/losdocks. Uiteraard houd je je aan de geldende terreinregels en het veilig werken.

Alle administratieve taken rond je daarnaast netjes af en opdrachten geef je door met een tablet in de truck en/of via de portofoon.



strongFunctie-eisen:/strong

Jij hebt al enige ervaring als Rangeerder en je kan schadevrij rangeren en manoeuvreren op het bedrijfsterrein met trailers. Daarnaast beschik je over (minimaal) rijbewijs B.

Een C/E rijbewijs amp; geldige code 95 zijn niet nodig, want je rijdt op eigen terrein.

Ervaring in het rijden met een C/CE-combinatie, een aanhanger en/het manoeuvreren van een trailer is wel een pré. Heb je toevallig een tractorrijbewijs? Dan werkt dit ook in je voordeel!

Wij zijn op zoek naar mensen die flexibel zijn, dus een keer overwerken is voor jou geen probleem. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en kan goed samenwerken in een klein en hecht team. Tot slot beschik je over goede communicatieve vaardigheden.



strongArbeidsvoorwaarden:/strong

Wij bieden een boeiende baan voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband. Je werkt in een hecht team, waar een aangename werksfeer heerst.

Je werkt fulltime, d.w.z. 40 uur per week. De werktijden zijn afwisselend van 17:00 – 01:30 en van 14:00 – 22:30 uur. Voor het werken in de avond/nacht krijg je standaard een extra toeslag als vergoeding. Het wisselen van diensten is bespreekbaar en overwerk wordt vergoed tegen 130%.

Je werkt conform de cao Beroepsgoederenvervoer over de Weg. Salaris wordt ingeschaald op basis van ervaring in schaal D van de cao. Dit houdt in een bruto uurloon van minimaal €12,97 en maximaal €17,64 (exclusief alle geldende toeslagen).

Verder geniet je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en leuke voordeelacties.
Reiskosten worden vergoed tegen €0,21 per km tot max. 35 km.

Je komt te werken bij een organisatie die jou een degelijke, interne opleiding biedt wanneer nodig, of wanneer jij jezelf graag verder wil ontwikkelen.



Solliciteren als Rangeerder eigen terrein

Solliciteer via onderstaand formulier, stuur je cv met motivatie naar info@qudowerkt.nl of bezoek onze contactpagina https://qudowerkt.nl/contact/.

Bekijk ons volledige vacatureaanbod op https://qudowerkt.nl/vacatures/

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.